В АТ "Ельворті відбулася перевірка і превентивний захід

Т.в.о. начальника Управління Держпраці в області Віталій Заніздра під час наради ознайомив присутніх посадових осіб Управління та керівництво підприємства з результатами планової перевірки та звернув увагу на найбільш серйозні порушення, виявлені комісією. Віталій Заніздра проаналізував стан виробничого травматизму на підприємстві та відзначив позитивні зміни в бік зменшення кількості нещасних випадків у порівнянні з попередніми роками.

  Начальник відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці Олег Гриб подякував колективу товариства за проведену роботу, результатом якої стало суттєве зменшення кількості порушень у порівнянні з минулими перевірками. Зокрема, у порівнянні з результатами перевірки, що проводилась у 2016 році, кількість виявлених порушень скоротилась вдвічі.

За результатами перевірки підписано акт і голова правління – генеральний директор АТ «Ельворті» Сергій Калапа запевнив присутніх, що всі порушення будуть усунені у встановлений термін і в повному обсязі.

Також у ході перевірки головний державний інспектор відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Управління Держпраці Станіслав Сітнік провів інформаційно - роз’яснювальну роботу з питань реєстрації та ведення обліку великовантажних та інших технологічних транспортних засобів, вимог технічного регламенту машин.

 

Довідково. АТ «Ельворті» - провідне підприємство у галузі сільськогосподарського машинобудування, засноване у 1874 році англійськими підприємцями Робертом і Томасом Ельворті.  Завод виготовляє посівну, ґрунтообробну та збиральну техніку для агропромислового комплексу, зокрема спеціалізується на виготовленні сівалок для посіву зернових і орних культур, культиваторів для суцільної і міжсмугової обробки ґрунту.

Завод має незалежне інженерне забезпечення. Інженерно-технічні служби виконують повний цикл робіт — від розробки до впровадження у виробництво сільськогосподарської техніки, що виробляється на підприємстві.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)