У філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення після перевірки відбулась нарада за «круглим столом»

Після планової перевірки Кіровоградської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення фахівці Управління провели для його працівників засідання «круглого столу». Управління представили заступник начальника відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Максим Кирилюк, головні державні інспектори відділу Наталя Новікова та Сергій Атамась.

 Присутні ознайомились з причинами виникнення нещасних випадків, які відбулись в області з початку року. Наталя Новікова висвітлила питання про оформлення нарядів-допусків на роботи на висоті під час обслуговування щогл передавачів. Сергій Атамась надав консультацію головному інженерові Леоніду Шевченку щодо дотримання вимог правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском.

В кінці заходу директор філії Олександр Ковальчук відзначив допомогу, яку надають фахівці Управління Держпраці.

Під час підведення підсумків Максим Кирилюк подякував присутнім за значний рівень стану охорони праці та гігієни праці на підприємстві та визначив першочергові напрямки усунення порушень, виявлених під час проведення планової перевірки філії.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)