У ТОВ «Рібека» вказано на дотримання вимог охорони праці при роботі на швейному та деревообробному обладнанні

У ТОВ «Рібека», що в м. Кропивницькому, Управлінням Держпраці у Кіровоградській області проведено семінар за участю керівників структурних підрозділів, інженерно-технічних працівників та працівників підприємства.

   Під час семінару заступник начальника відділу нагляду в АПК та СКС Іван Приймак ознайомив присутніх з основними пріоритетами діяльності Держпраці України на 2019 рік. Наголошено, що завданням Управління Держпраці є попередження порушень чинного законодавства про охорону праці шляхом надання консультацій та рекомендацій.

Окрему увагу Іван Приймак звернув на заходи щодо посилення наглядової діяльності і профілактики виробничого травматизму на підконтрольних підприємствах, а також зауважив що всім керівникам структурних підрозділів підприємства необхідно підвищити особисту відповідальність та постійно контролювати безпеку працюючих.  

Посадовець Управління вказав на дотримання вимог охорони праці при роботі на швейному та деревообробному обладнанні. Звернув увагу на наявність дозволів на виконання робіт та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки. Наголошено на необхідності забезпеченості спецодягом, засобами індивідуального захисту найманих працівників, організацію виробничого процессу під час виробництва меблів.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)