Перевірка показала: ТОВ «Укрекскавація» - одне з кращих підприємств у розрізі охорони праці, промислової безпеки та гігієни праці

Заступник начальника відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці в області Максим Кирилюк та головний державний інспектор цього відділу Наталя Новікова взяли участь у семінарі-нараді на підприємстві ТОВ «Укрекскавація».

З 14 по 27 травня на підприємстві була проведена планова перевірка. За її результатами, порушень, які вимагають накладення штрафних санкцій не виявлено. Під час підведення підсумків представники Управління оцінили високу кваліфікацію працівників, значний обсяг теоретичних та практичних знань інженерно-технічних працівників. Як зазначила Ірина Одинець – начальник служби охорони праці, плинність кадрів на підприємстві незначна, середній трудовий стаж працівників на підприємстві становить близько 8 років, а сама Ірина працює на посаді 12 років.

Володимир Меркулов – начальник виробництва, який розпочав трудову кар’єру оператором екскаватора, доповів присутнім про технічний стан техніки, яка використовується на підприємстві. Він зазначив, що вся техніка (автомобілі, екскаватори, скрепери, навантажувачі) виробництва Volvo, обслуговуванням вузлів та агрегатів займається сервісна служба. Тому участь операторів техніки в ремонтах майже відсутня, і працівники повністю зосередженні на виконані своїх професійних обов’язків.

Семінар було проведено на виробничій базі в с. Коробчине Новомиргородського району.

Разом з цим фахівці Управління привітали представників підприємства, які стали переможцями змагання операторів важкої дорожньо-будівельної техніки - «Operators Club-2019», що відбулося 18 травня в Києві, на ВДНГ Україна. Представники Краматорської філії ТОВ «Укрексвації» Олександр Гуров (оператор фронтального навантажувача) та Олександр Тетерук (оператор екскаватора), зайняли відповідно 1 та 3 місця. Оператори, які показали найкращий час за результатами проведення двох етапів змагання на гусеничних екскаваторах та навантажувачі Volvo, стали фіналістами в Україні. Вони отримали можливість боротися за чемпіонський титул у Європейському фіналі, який восени цього року буде проходити в Швеції.

Представники Управління на останок зазначили, що ТОВ «Укрекскавація» одне з найкращих підприємств у розрізі охорони праці, промислової безпеки та гігієни праці.

 

 

Довідка. Основний вид діяльності ТОВ «Укрекскавація» - будівництво житлових і нежитлових будівель.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)