Продовжується розслідування групового нещасного випадку. в результаті вибухів ємностей для зберігання скрапленого газу

Комісією з розслідування групового нещасного випадку, який стався у Кропивницькому на території автостоянки о 20 годині 27 березня поточного року в результаті вибухів ємностей для зберігання скрапленого газу, у відповідності до вимог Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, опитані усі особи причетні до події. Зібрані необхідні матеріали, крім відповіді на запит до правоохоронних органів для отримання інформації про причини загоряння та виникнення вибухів ємностей за адресою: м. Кропивницький, вул. Київська 48А.

 Ухвалою Слідчого судді Кіровського районного суду м. Кропивницького призначено проведення комплексної судової пожежно-технічної експертизи та експертизи безпеки життєдіяльності. На даний час проведення вказаних експертиз не завершено.

Комісією з розслідування групового нещасного випадку продовжується розслідування.

 

Довідка.

Комісію із спеціального розслідування групового нещасного випадку, який стався у Кропивницькому на території автостоянки о 20 годині 27 березня поточного року, утворено Наказом Управління Держпраці у Кіровоградській області.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)