У ПрАТ «Кіровоградрибгосп» відбувся семінар з охорони праці

За участю заступника начальника  відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері  Управління Держпраці в області Івана Приймака відбувся семінар у ПрАТ «Кіровоградрибгосп» (Кіровоградський район). Висвітлені основні завдання, структура і напрямки в роботі  Управління Держпраці.

 Фахівець зазначив, що навчання та систематичне підвищення рівня знань працівників з питань охорони праці – один з основних принципів державної політики в галузі охорони праці, фундаментальна основа безпеки праці та необхідна умова вдосконалення управління охороною праці та забезпечення ефективної профілактичної роботи щодо запобігання аварій і травматизму на виробництві.

Іван Приймак проінформував працівників щодо ефективності функціонування  системи управління охороною праці підприємства, вказав на основні  причини нещасних випадків на виробництві та необхідність виконання вимог охорони праці під час  робіт із обслуговування рибного господарства; щодо підготовки плавзасобів для безпечної експлуатації; проходження робітниками спеціального навчання і перевірки знань з питань охорони праці відповідно до «Переліку робіт підвищеної небезпеки» та своєчасного проходження медичних оглядів.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)