Фахівець Управління взяла участь у тренінгу з протидії торгівлі людьми у формі симуляційної гри

Головний державний інспектор Управління Держпраці у Кіровоградській області Людмила Філоненко взяла участь у тренінгу з протидії торгівлі людьми, що пройшов у Світловодську на базі відпочинку «Хвиля».

 Тренінг проводився громадською організацією “Обласний жіночий інформаційний центр” в рамках проекту “Поширення Національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні у Кіровоградській області”, який реалізується в області з  2014 року спільно з координатором ОБСЄ.

На тренінгу були присутні суб'єкти взаємодії, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, а саме Держпраці у Кіровоградській області, департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, управлінь соціального захисту населення Онуфріївської та Долинської райдержадміністрацій, представники районних центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, представники відділу боротьби зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми головного управління Національної поліції в області  та інші.

Тренінг був побудований у форматі симуляційної гри з залученням акторів, які грали постраждалих від трудової та інших видів експлуатації та злочинців, які їх експлуатували.

Суб'єкти взаємодії діяли відповідно до власних посадових обов'язків, а модератори тренінгу-тренери ОЖІЦ прокладали алгоритм дій, занотовували помилки та всіляко сприяли плідній співпраці між суб'єктам.

Захід відбувся з ініціативи Міністерства соціальної політики України, за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні, Міжнародної Організації з Міграції та громадської організації «Обласний жіночий інформаційний центр».

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)