Відбувся семінар з питань реєстрації технологічних транспортних засобів

Головний спеціаліст відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Управління Держпраці в області Галина Чариєва провела семінар-навчання з представниками 36 суб’єктів господарювання області різних галузей. Головний спеціаліст роз’яснила Порядок відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, звернула увагу слухачів на питання порядку надання адміністративної послуги, а також дала поради щодо підготовки відповідної документації.

 Галина Чариєва надала відповіді на питання відповідальних осіб підприємств, які придбали технологічні транспортні засоби та мають намір їх зареєструвати в органах Держпраці. 

Традиційно, для зручності в роботі, представникам підприємств надано інформаційні листи «До уваги власників технологічних транспортних засобів!», в яких коротко висвітлено роз’яснення законодавства, яким керується відділ, що надає адміністративну послугу відомчої реєстрації технологічних транспортних засобів.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)