У квітні майже чотири тисячі громадян стали працювати офіційно і отримали соціальні гарантії від держави

Майже на чотири тисячі стало більше застрахованих осіб в області завдяки роботі з подолання нелегальної зайнятості, проведеній начальником Управління Сергієм Подорожним та фахівцями Управління у квітні поточного року. Це значить, що ще три тисячі вісімсот вісімнадцять громадян (за даними Пенсійного фонду) стали працювати офіційно і отримали соціальні гарантії від держави, сплачують єдиний соціальний внесок і поповнюють бюджет.

 У березні – квітні Сергій Подорожний та керівники відділів Управління охопили роз’яснювальною роботою з охорони, гігієни та легалізації праці сектор АПК, побували в кожному районі.

Наразі триває нова виїзна акція: начальник Управління та керівники відділів Олена Хіміч, Тетяна Пасічник, інспектори праці проводять новий місячник з популяризації офіційної праці та подолання нелегальної.

Маємо непоганий результат, робота продовжується спільно з територіальними управліннями Пенсійного фонду, Державної фіскальної служби, Національної поліції та іншими соціальними партнерами.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)