Відбулося чергове засідання Ради фахівців служб охорони праці машинобудівних підприємств

У черговому засіданні Ради фахівців служб охорони праці машинобудівних підприємств взяли участь представники Управління Держпраці у Кіровоградській області, Фонду соціального страхування України в області, ПрАТ «Гідросила ЛЄДА», ПАТ «Ельворті», ПАТ «НВП «РАДІЙ», НВФ «КІТ-Консалтинг» ТОВ, АТ «Гідросила», ПрАТ «ЗАВОД СЕГМЕНТ», ТОВ «Астра С».

 Вступне слово начальник відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Олег Гриб присвятив Всесвітньому дню безпеки та гігієни праці, головний державний інспектор цього ж відділу Андрій Залевський виступив з доповіддю про стан виробничого травматизму в галузі.

Заступник начальника відділу з питань гігієни праці Лілія Ліпко-Гречуха обговорила з присутніми особливості проведення атестації робочих місць та порядку проходження працівниками медичних оглядів.

Головний державний інспектор сектору розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму Альона Кочетова та головний спеціаліст - страховий експерт з охорони праці Фонду соціального страхування Сергій Гайдеров ознайомили зі змінами в порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві та обговорили з присутніми особливості практики застосування нового положення.

Юрій Іванов, інженер з охорони праці АТ «Гідросила», ознайомив присутніх з практичним застосуванням методики оцінки ризиків та європейських та світових стандартів охорони праці.

Члени Ради обговорили організаційні питання, внесли в зміни до керівного складу та секретаріату.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)