З метою дотримання безпеки в газовому господарстві відбувся семінар

Управлінням Держпраці у Кіровоградській області спільно з відділом охорони праці ВАТ «Кіровоградгаз» за участю посадових осіб КП «Новгородківське госпрозрахункове підприємство «Комунальник», КП «Знам'янський комбінат комунальних послуг» проведено нараду  під девізом  «Безпечне та здорове майбутнє праці».  

 Перший заступник начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області Віталій Заніздра акцентував увагу на проведенні навчання та інструктажів з питань охорони праці, наявності та якості інструкцій з охорони праці за професіями та видами робіт, підготовці кадрів, проходженні стажування прийнятих на роботу працівників, відповідності освіти керівного складу, професійному доборі. Працівники, що залучаються до виконання робіт підвищеної небезпеки повинні забезпечуватись спецодягом і засобами індивідуального і колективного захисту згідно з типовими нормами та колективним договором, а працівник має чітко виконувати інструкції з охорони праці та правила внутрішнього трудового розпорядку.   

Такого змісту заходи покликані сприяти покращенню ситуації в частині попередження нещасних випадків в галузі газового господарства та будуть проводитись і в подальшому.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)