Продовжуються роз’яснювальні заходи з метою уникнення нещасних випадків при експлуатації ліфтів

   Управління Держпраці у Кіровоградській області продовжує роз’яснювальні заходи з метою уникнення нещасних випадків при експлуатації ліфтів у житловому фонді. 

    У ПП «КІЄС», яке проводить технічне  обслуговування і ремонт ліфтів, відбувся семінар з питань організації безпечної експлуатації ліфтів у житловому фонді за участю головних державних інспекторів відділу  нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв‘язку  Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергія Атамася, Сергія Бабенка та директора підприємства Євгена Кізіля .

       Розглянуто питання з організації безпечної експлуатації ліфтів у житловому фонді всіх форм власності. Проаналізовано нещасний випадок, який стався  2 січня у м. Сумах, під час якого загинула двомісячна дитина та обговорено заходи щодо зменшення ризику виникнення аварійних та надзвичайних ситуацій при експлуатації ліфтів.  

Євгеній Кізіль поінформував про стан ліфтів, які обслуговує  ПП «КІЄС» та заходи, направлені на уникнення нещасних випадків при експлуатації ліфтів, проведення  регламентних робіт (технічного огляду, експертного обстеження (технічного діагностування), ремонту та недопущення до експлуатації ліфтів, які відпрацювали визначений строк експлуатації.   

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)