Проведено заходи з нагоди Всесвітнього дня безпеки та гігієни праці у ПАТ «Кіровоградське рудоуправління»

Завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці в області Юрій Деменський з нагоди Всесвітнього дня безпеки та гігієни праці провів семінар на ПАТ «Кіровоградське рудоуправління» згідно з ініціативою Міжнародної організації праці під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці».

 

Посадовим особам підприємства надано методичну допомогу щодо забезпечення ефективного функціонування системи управління охороною праці у поєднанні з нарядною системою.

Надано інформацію про стан виробничого травматизму на підконтрольних підприємствах, презентовано  бренд UkraineNow ("Україна зараз") та роз’яснено його суть та використання.

Директору з охорони праці підприємства Сергію Тихонюку за значний внесок у створенні безпечних умов праці, професійно організовану роботу з питань охорони праці вручено подяку начальника Управління Держпраці Сергія Подорожного.

 

Довідка: Підприємство проводить розробку Обознівського родовища вторинних каолінів. Кар’єр підприємства знаходиться у Кіровоградському районі Кіровоградської області біля с.Катеринівки.  Гірничі роботи ведуться кар’єрним способом з внутрішним відвалоутворенням. Підприємство оснащене сучасним видобувним обладнанням та транспортними засобами: екскаватори Нitachi ZX330LC, автомобілі Comatsu HM-300-2 тощо.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)