Команди коледжу змагалися, хто краще знає законодавство про охорону праці

У Світловодському політехнічному коледжі Центральноукраїнського національного технічного університету (директор Ігор Петров) пройшла вікторина «Безпечне та здорове майбутнє праці». Захід організували керівництво коледжу за участю страхового експерта з охорони праці Світловодського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області Сергія Якименка та головного державного інспектора Управління Держпраці в області Анатолія Шумейка.

 На початку державний інспектор наголосив, що створення здорових та безпечних умов праці – це стратегічне завдання перед державою і бізнесом. Саме керівникам середньої ланки, якими незабаром будуть сьогоднішні студенти, прийдеться брати активну участь у реформуванні системи управління охороною праці .

Три команди змагалися, хто краще знає вимоги законодавства з охорони праці, орієнтується в засобах індивідуального захисту , шкідливих та небезпечних факторах, які впливають на працівників під час роботи тощо.

Журі нагородило грамотами кращу команду. Під час вручення нагород Сергій Якименко підкреслив: безпечне та здорове майбутнє праці багато в чому буде залежати від них, майбутніх молодих спеціалістів. Побажав так же впевнено усувати виробничі ризики чи небезпеки, як вони розв’язували завдання вікторини.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)