Фахівець Управління під час семінару у Кременчуці висвітлив проблемні питання та їх вирішення при здійсненні заходів державного ринкового нагляду в області

У м. Кременчуці Полтавської області на базі ДП “Український науково-дослідний інститут вагонобудування” відбувся семінар, присвячений  проблемним питанням застосування положень Технічного регламенту пересувного обладнання, що працює під тиском, затвердженого постановою КМУ від 04.07.2018   №536.  Участь у роботі семінару взяли посадові особи апарату Держпраці, фахівці з ринкового нагляду  управлінь Держпраці у Харківській, Полтавській, Сумській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях, Держпродспоживслужби в Полтавській області та Державної екологічної інспекції Центрального округу.

 Учасники семінару обговорили питання про застосування технічних регламентів, віднесених до сфери відповідальності Держпраці та новини в законодавстві про державний ринковий нагляд та контроль нехарчової продукції.

Головний державний інспектор відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Управління Держпраці у Кіровоградській області Станіслав Сітнік розповів присутнім про проблемні питання та шляхи їх вирішення при здійсненні  заходів державного ринкового нагляду в області. Також акцентував увагу на визначення  понять «державний ринковий нагляд» та державний нагляд (контроль), які не є тотожними. Продемонстрував матеріали, які використовуються  під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед розповсюджувачів нехарчової продукції.

 

.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)