В Олександрівці фахівці Управління роз’яснили, як безпечно користуватись газом у побуті

     В смт Олександрівці відбувся семінар щодо безпечного користування газом в побуті за участю представників Олександрівського управління газового господарства, організацій, що обслуговують димові та вентиляційні канали, комунальних підприємств та районної державної адміністрації.

     Начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Кіровоградській області Галина Спіріна звернула увагу на те, що технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання житлових будинків здійснюється відповідно до вимог документації з експлуатації заводів виробників газового обладнання на договірних засадах. А також нагадала, що газове обладнання підлягає відключенню від системи газопостачання із встановленням заглушки у разі незабезпечення власником (балансоутримувачем) технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання житлових будинків.

  Головний державний інспектор цього відділу Ігор Дьяченко надав роз’яснення щодо безпечної експлуатації димових  та вентиляційних каналів житлових будинків.

     Головний державний інспектор відділу державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Олена Муфазалова роз’яснила питання про додержання законодавства України з державного ринкового нагляду та Технічних регламентів.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)