У ПСП «Зарічне» проведено нараду на тему «Дотримання вимог безпеки праці під час весняно-польових робіт»

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергій Дерев’янко директор ПСП «Зарічне», що у Петрівському районі, Андрій Давидовський, інженер з охорони праці Євген Макаренко та працівниками господарства взяли участь у нараді на тему «Дотримання вимог безпеки праці під час проведення комплексу весняно-польових робіт».

 Акцентовано увагу на законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки під час проведення робіт відповідно до вимог нових НПАОП 01.0-1.02-18 «Правил охорони праці у сільськогосподарському виробництві».   

Окрему увагу інспектор звернув на проведення  інструктажів з охорони праці на робочих місцях, проходження медогляду, перевірку  знань та допуск до самостійної роботи, забезпечення  працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту.

Наголошено на необхідності перед початком посівної скласти технологічну карту робіт,  до якої включити усі аспекти виробничих операцій, у тому числі і з охорони праці.

        

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)