Проведено тренінг для спеціалістів взаємодії зі ЗМІ

 11 лютого 2019 року, у Києві, в рамках Проекту ЄС-МОП «Зміцнення адміністрації праці з метою покращення умов праці і подолання незадекларованої праці» відбувся тренінг для спеціалістів взаємодії зі ЗМІ територіальних управлінь Держпраці щодо розробки комунікаційної стратегії та її етапів з подолання незадекларованої праці.

Тренінг відбувся за участі національного координатора Проекту Софії Литвин, яка у вступному слові звернула увагу, що у рамках Проекту розроблено план дій з подолання незадекларованої праці і для його успішного виконання комунікація, інформаційно-роз’яснювальна робота відіграє першочергову роль.

Заплановано три одноденних навчальних тренінги, під час яких вивчатиметься планування інформаційних кампаній і ефективні методи подачі інформації на інформаційних ресурсах Держпраці та через ЗМІ.

Перший день занять пройшов під керівництвом тренерів громадської організації «Комунікації для змін» (NGO Change Communication) Іветти Делікатної та Олени Лобової саме щодо розробки комунікаційної стратегії.

Теоретичні основи, активне спілкування, виконання практичних завдань дали змогу учасникам більш повно зрозуміти суть завдання і спонукали до самостійних пошуків ефективних методів його виконання.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)