Прийняте рішення щодо проведення спільних превентивних заходів

За ініціативою начальника служби охорони праці ДП «Кіровоградський облавтодор» Ірини Білко, на підприємстві проведений семінар на тему: «Зміни в законодавстві з питань охорони праці».

Участь в заході взяв заступник начальника відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Максим Кирилюк під час зустрічі обговорили питання оновлення реєстру нормативно-правових актів з охорони праці станом на 2019 та використання технологічних транспортних засобів під час виконання  дорожніх робіт.

Максим Кирилюк нагадав присутнім про проходження щорічного технічного огляду відповідно до "Порядку проведення державного технічного огляду великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів" затвердженого Наказом Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 27 січня 2010 року №9.

Особливу увагу акцентовано на розробці, погоджені та використання схем організації дорожнього руху під час виконання робіт з будівництва, реконструкції та утримання автомобільних доріг. Прийняте рішення щодо проведення спільних превентивних заходів та участі в них фахівців Управління Держпраці у Кіровоградській області.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)