Триває планова перевірка ПП «Будкомплекс»

15 січня 2019 року Управлінням Держпраці розпочато планову перевірку дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці, промислової безпеки на приватному підприємстві «Будкомплекс» (м. Кропивницький), яке займається пошивом спецодягу за замовленнями.

 До складу комісії з проведення перевірки ввійшли начальник відділу нагляду в АПК та СКС Ірина Чирва-Репетир (голова), заступник начальника відділу Іван Приймак, головні державні  інспектори Анна Лішенко, Геннадій Сасов за участю заступника начальника відділу  організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Станіслава Сітніка.

Посадовими особами Управління проводиться перевірка стану охорони праці на підприємстві, наявність відповідних дозвільних документів, виробничих цехів, устаткування підвищеної небезпеки та дотримання відповідних Технічних регламентів.

Одночасно з перевіркою посадовими особами Управління надана інформація про стан виробничого травматизму на підконтрольних підприємствах галузі,  презентовано бренд  Ukraine Now ("Україна зараз") та доведено умови Конкурсу дитячого малюнку  «Охорона праці очима дітей».

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)