На Суботцівському родовищі гранітів проведено семінар з охорони праці в гірничій галузі

Управлінням Держпраці у Кіровоградській області проведено семінар з питань промислової безпеки та охороні праці на Суботцівському родовищі гранітів, що розробляє виробничий підрозділ «Знам’янський кар’єр» філії «Центр управління промисловістю» ПАТ «Укрзалізниця» .

 У заході взяли участь завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрій Деменський, головний державний інспектор сектору Олександр Погорілий, головний інженер підприємства Сергій Урсулов та керівники структурних підрозділів.

Присутнім надано інформацію про стан виробничого травматизму на підконтрольних підприємствах, акцентовано увагу на персональну відповідальність посадових осіб та робітників за порушення вимог нормативних документів з охорони праці та створення безпечних умов праці на кожному робочому місці.

Розглянуто питання експлуатації технологічних транспортних засобів відповідно до вимог «Правил охорони праці під час розробки родовищ корисних копалин відкритим способом»НПАОП 0.00-1.24-10.

 Довідково: ВП «Знам’янський кар’єр» філії «Центр управління промисловістю» ПАТ «Укрзалізниця» проводить розробку Суботцівського родовища гранітів, яке знаходиться на околиці с. Суботців Знам’янського району Кіровоградської  області. Проектна продуктивність кар’єру на 2019 рік – видобути 180 тис.м3 граніту. Підприємство працює відповідно до погодженого плану розвитку гірничих робіт.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)