АНОНС! Круглий стіл з представниками харчової промисловості!

За ініціативою Управління Держпраці у Кіровоградській області, 12 грудня 2018 року о 10 годині, в Будинку Федерації профспілок Кіровоградської області за адресою: м. Кропивницький, вул. Преображенська,4 (малий зал), відбудеться круглий стіл на тему: «Мінімізація ризиків та запобігання виробничому  травматизму на підприємствах харчової промисловості області».

 У заході візьмуть участь спікери – представники  Управління Держпраці у Кіровоградській області, департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, Федерації профспілок Кіровоградської області, Кіровоградської обласної організації роботодавців агропромислового комплексу, Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області, ДП «Кіровоградський експертно-технічний центр Держпраці» та представників суб’єктів господарювання харчової промисловості та переробки сільськогосподарської продукції.

 Бажаючих взяти участь, запрошуємо приєднатися до обговорення питання попередження виробничого травматизму, безпеки та гігієни праці на підприємствах переробної галузі.

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)