Розглянуто питання взаємодії між розповсюджувачами нехарчової продукції та Управлінням, як органом ринкового нагляду

Посадові особи Управління Держпраці у Кіровоградській області провели семінар-нараду з питань законодавства про загальну безпечність нехарчової продукції та вимог охорони праці під час її використання для працівників ТОВ «Копілка».

 Розпочав захід заступник начальника відділу організації державного  та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Управління Держпраці у Кіровоградській області Станіслав Сітнік, який ознайомив присутніх з вимогами технічного регламенту засобів індивідуального захисту та повідомив про порядок проведення перевірок характеристик нехарчової продукції у розповсюджувачів.

Обговорено шляхи запобігання розповсюдження  нехарчової продукції, яка не відповідає вимогам технічних регламентів та правилам  охорони  праці.

Під час семінару розглянуто питання взаємодії між розповсюджувачами нехарчової продукції та Управлінням, як органом ринкового нагляду.

Також працівниками Управління було презентовано єдиний бренд UkraineNow ("Україна зараз"), який використовують для покращення іміджу у світовій спільноті.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)