Міжвідомча нарада в прокуратурі Кіровоградської області

23 жовтня поточного року начальник Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергій Подорожний взяв участь у міжвідомчій нараді, на якій обговорювалось питання «Про стан протидії нелегальній реалізації нафтопродуктів в області».

 

Учасників заходу було проінформовано, що станом на 1 жовтня 2018 року, фахівцями Управління проведено планові перевірки дотримання нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки та трьох автозаправних станціях та восьми автогазозаправних пунктах. На даний час суб’єктами господарювання усунуто 80 відсотків виявлених під час перевірок порушень.

Заяви та повідомлення щодо нелегальної діяльності або використання найманої праці без оформлення трудових відносин суб’єктами, які здійснюють торгівлю нафтопродуктами не надходили.

В питаннях проведення планових та позапланових заходів Управління керується чинним законодавством.

Разом з тим, для участі у робочих комісій щодо виявлення нелегальності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів Управління має право надати представника, який надасть консультативну допомогу щодо виявлених порушень нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки на нелегальних виробничих об’єктах при наявності таких.

Сергій Подорожний надав вичерпні відповіді на поставленні питання.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)