Відбулася нарада на Капустинському кар’єрі ПАТ «Капустянський граніт»

Управлінням Держпраці у Кіровоградській області проведено превентивний захід з питань промислової безпеки та охороні праці на Капустинському кар’єрі ПАТ «Капустянський граніт».

 

В заході взяли участь завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрій Деменський, головний державний інспектор сектору Олександр Погорілий, головний інженер підприємства Сергій Малий та начальники структурних підрозділів.

Проведено нараду, на якій посадовим особам підприємства надана інформація про стан виробничого травматизму на гірничодобувних підприємствах. Акцентовано увагу на персональну відповідальність посадових осіб та робітників, порушеннях вимог нормативних документів з охорони праці та створенні безпечних умов праці на кожному робочому місці.

Розглянуто питання ведення гірничих робіт відповідно до вимог «Правил охорони праці під час розробки родовищ корисних копалин відкритим способом» НПАОП 0.00-1.24-10

Присутні отримали вичерпні відповіді на свої запитання. Посадовим особам підприємства надано методичну допомогу щодо забезпечення ефективного функціонування системи управління охороною праці у поєднанні з нарядною системою.

Проведено аналіз розробленого та затвердженого керівником плану заходів із підготовки підприємства до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років, звіт про виконання яких буде заслухано при погодженні плану розвитку гірничих робіт на наступний рік.

Довідка:   ПАТ «Капустянський граніт» проводить розробку Капустинського гранітного кар’єру. Кар’єр підприємства знаходиться біля с. Кам’яний Міст Новоукраїнського району.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)