Стан виробничого травматизму за 8 місяців поточного року

З початку року на піднаглядних Управлінню Держпраці у Кіровоградській області суб’єктах господарювання (порівняно з аналогічним періодом 2017 року) рівень загального травматизму зменшився на 9%. Cталось 57 нещасних випадків, травмовано 61 працівника проти 67.

 У січні-серпні 2018 року спостерігається збільшення смертельного травмування працівників: 5 проти 2 у аналогічному періоді  минулого року.

Зросла кількість травмованих працівників у гірничорудній і нерудній промисловості, сільському господарстві, на підприємствах та об’єктах теплокомуненерго, міського освітлення, ремонтно-будівельні підприємства, здачі в оренду власного нерухомого майна, харчовій промисловості та переробці сільськогосподарських продуктів, котлонагляді та підйомних спорудах, легкій та текстильній промисловості, у будівництві, металургійній промисловості.

Зменшення травматизму спостерігається у соціально-культурній сфері, машинобудуванні, на автомобільному транспорті, у торгівлі, енергетиці, хімічній промисловості.

Відсутні випадки травмування на виробництві деревини, залізничному транспорті та підприємствах і об’єктах водопровідно-каналізаційного господарства.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)