У ТОВ «Друкмаш-Центр» відбувся семінар з гігієни праці

За ініціативою керівника ТОВ «Друкмаш-Центр» Людмили Шубіної головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці в області Наталія Струтинська провела на підприємстві семінар з питань гігієни праці. У семінарі взяли участь служба охорони праці, майстри механічної, токарно-автоматної, швейно-складальної дільниць та інші працівники.

 Наталія Струтинська звернула увагу на важливість проведення попередніх (при прийнятті на роботу) медичних оглядів. Інспектор приділила увагу виконанню рекомендацій закладу охорони здоров'я, які зазначаються в Заключному акті за результатами проходження періодичного медичного огляду працівників. Роз'яснила Державні санітарні норми виробничої загальної та локальної вібрації та санітарні норми виробничого шуму та необхідності розроблення комплексних заходів щодо зниження їх шкідливого впливу на працюючих.

Наталія Струтинська також надала інформаційні листи щодо розроблення заходів для обмеження несприятливого впливу виробничих факторів на працюючих та щодо проведення попередніх та періодичних медичних оглядів.    

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)