Майже чотири мільйони гривень штрафу можуть сплатити роботодавці Кіровоградщини, із них більше трьох мільйонів – за підміну трудових договорів цивільно - правовими

Штрафні санкції в сумі близько чотирьох мільйонів гривень можуть сплатити роботодавці Кіровоградщини за результатами тижневого розгляду матеріалів інспекційних відвідувань. Так, заступник начальника Управління Оксана Харченко прийняла рішення про накладення штрафу на підприємство із Кропивницького у сумі 372 300 гривень за недопуск інспекторів праці до інспекційного відвідування.

 За порушення, що стосувались підміни трудових договорів цивільно – правовими та використання праці без оформлення, доведеться сплатити штраф семи підприємствам та фізичним особам – підприємцям із Бобринця, Кропивницького, Олександрії, Гайворонського та Голованівського районів на загальну суму  більше трьох мільйонів гривень.

Також 111600 гривень штрафу має сплатити сільська рада (Новоархангельський район) - за недотримання мінімальних гарантій в оплаті праці відносно трьох працівників (подвійна оплата у святкові дні).

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)