Новітні технології та сучасна техніка – запорука безпечних умов праці в аграрному секторі економіки

Фахівці Управління Держпраці у Кіровоградській області разом з понад 400 представниками аграрного бізнесу взяли участь у заходах з нагоди відзначення «Дня Поля» на базі фермерського господарства «Агро - Володимир» (с. Велика Виска Маловисківського району).

 Керівники та представники сільськогосподарських підприємств  ознайомилися з агротехнологічними та селекційними дослідженнями кампанії Limagrain, оглянули науково-демонстраційний полігон сортів та гібридів кукурудзи та соняшнику, ознайомилися з правилами вибору сучасної сільськогосподарської техніки.

Представники Управління під час огляду полігону надали методичні рекомендації (інформаційні листи) аграріям  щодо дотримання законодавства з питань охорони праці під час зернозбиральних робіт та післязбирального доробляння і зберігання зернових, зернобобових та круп'яних культур, безпеки під час збирання та заготівлі соломи, сіна, сінажу і силосу.

Такі заходи сприяють плідному спілкуванню з представниками галузі сільського господарства та подальшій організації превентивної роботи з нагальних та проблемних питань галузі в напрямку дотримання соціально-гарантованої та безпечної праці аграріїв.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)