У Олександрії підприємців навчали трудовому законодавству

    В Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості відбувся семінар з роботодавцями які нещодавно розпочали свою підприємницьку діяльність.

    Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю зайнятість та інших нормативно-правових актів Валентин Іленко зупинився на інформуванні суб’єктів господарювання, що використовують працю найманих працівників, про необхідність дотримуватись законодавства про працю.

    Особливу увагу приділено питанню необхідності оформлення трудових договорів із працівниками та наголошено на недопустимості укладання договорів цивільно-правового характеру зі своїми працівниками, попереджено про наслідки укладання договорів про надання послуг з надання персоналу (аутстафінгу).

    Також, фахівцем Управління Держпраці у області проінформовано присутніх про підстави здійснення контрольних заходів інспекторами праці, відповідно до Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, затвердженого ПКМУ № 295 від 26.04.2017 року.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)