Про підсумки роботи зі зверненнями громадян за травень 2018 року

Управління Держпраці у Кіровоградській області на виконання ст. 40 Конституції України, Закону України «Про звернення громадян» від 02 жовтня 1996 року № 393/96-ВР, наказу Міністерства соціальної політики від 16 листопада 2016 року  № 1339 «Про затвердження Порядку розгляду звернень та організації особистого прийому громадян у Державній службі України з питань праці та їх територіальних органах» забезпечує можливість реалізації громадянами конституційного права на звернення.

 До Управління протягом  травня 2018 року надійшло 92 звернення громадян, що на 3 звернення менше, порівняно з відповідним періодом минулого року, з них 88 – з питань праці та 4-  з охорони праці.

За видами звернень:

16- заяви (клопотання);

76 – скарги.

          Особистий прийом громадян проводився посадовими особами Управління Держпраці у Кіровоградській області відповідно до статті 22 Закону України «Про звернення громадян», наказу Міністерства соціальної політики від 16 листопада 2016 року  № 1339 «Про затвердження Порядку розгляду звернень та організації особистого прийому громадян у Державній службі України з питань праці та їх територіальних органах» в установленому порядку.

У травні 2018 року в Управлінні на особистому прийомі побувало 216 громадян, з яких 159 звернулись з питань праці та заробітної плати, 57 – з питань охорони праці та промислової безпеки.

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)