Журнал «Промислова безпека» ініціює проведення І Всеукраїнського семінару-тренінгу «Безпечна робота на висоті. Кращий досвід – 2018»

З метою поширення кращого досвіду підприємств в організації безпечних робіт на висоті, профілактики травматизму і нещасних випадків на підприємствах різних галузей промисловості, а також розвитку європейських стандартів безпеки праці, журнал «Промислова безпека» ініціює проведення І Всеукраїнського семінару-тренінгу «Безпечна робота на висоті. Кращий досвід – 2018». Проведення заходу планується на 26-27 червня 2018 року, м. Київ (на базі компанії «Основа-Солсіф).

 Мета семінару-тренінгу

Надати кожному з учасників необхідні знання та набір інструментів, щоб очолити впровадження системи безпечної роботи на висоті в своїй компанії незалежно від індустрії, виду робіт та з урахуванням фінансових можливостей компанії.

Отримані знання допоможуть:

запобігти нещасним випадкам під час проведення робіт на виробництві; 

  • гармонізувати системи управління охороною праці компанії з вимогами міжнародних стандартів з виробничої безпеки (ISO 45001); 
  • підготуватися до зовнішніх та внутрішніх аудитів на відповідність міжнародним стандартам; 
  • підготуватися до перевірок контролюючих органів на відповідність вимогам чинного законодавства України;
  • знизити витрати за рахунок уникнення простоїв та страхових виплат.

Кожен учасник отримує пакет шаблонів документів, навчальні презентації та методичні рекомендації по проведенню навчання для робітників свого підприємства, сертифікат.

За додатковою інформацією по семінару-тренінгу, умовах участі та реєстрації звертайтесь за телефонами: +38 (044) 221 89 71,  +38 (096) 193 07 93 – Олеся Самелюк,  за e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)