Фахівці Управління братимуть участь в оперативних заходах із виявлення порушень працевлаштування іноземців та осіб без громадянства

Начальник Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергій Подорожний взяв участь у міжвідомчій оперативній нараді, яка проводилась в Управлінні Державної міграційної служби України в Кіровоградській області з питань налагодження співпраці щодо реалізації розпорядження голови облдержадміністрації від 05.06.2018 №411-р № 411-р «Про дотримання законодавства про працю страхувальниками області, зокрема в бюджетній сфері» у частині використання неоформленої праці іноземних громадян. У заході також взяв участь представник обласного управління Національної поліції.

 Під час наради сторонами запропоновано план спільних дій, пов’язаних з легалізацією трудових відносин, в тому числі щодо праці іноземних громадян.

За результатами наради начальник Управління Держпраці та начальник Управління Державної міграційної служби Володимир Гончаренко обмінялись контактними даними працівників, які будуть брати участь в оперативних заходах із виявлення порушень працевлаштування іноземців та осіб без громадянства.

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)