Інспектори праці провели активну роз’яснювальну роботу серед роботодавців Новомиргорода

Для підприємств, установ та організацій Новомиргородського району проведено семінар з актуальних питань трудового законодавства.

 Семінар проводився фахівцями Управління Держпраці у Кіровоградській області, Державної фіскальної служби та Фонду соціального страхування України.

Начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці в області Ганна Масловська розповіла про новий порядок здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю та окремі питання законодавства про працю.

Враховуючи те, що семінар проводиться напередодні літнього періоду, слухачів цікавили питання порядку надання та оплати відпусток.

Одночасно із семінаром інспектори праці відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів провели активну роз’яснювальну роботу серед роботодавців Новомиргорода, роз’яснили переваги легального використання праці найманих працівників, роздали близько 100 буклетів.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)