Проведено превентивний захід на ВП «Знам’янський кар’єр»

Управлінням Держпраці у Кіровоградській області проведено превентивний захід з питань промислової безпеки та охороні праці на Суботцівському родовищі гранітів, що розробляєвиробничий підрозділ «Знам’янський кар’єр» філії «Центр управління промисловістю» ПАТ «Укрзалізниця» .

 В заході взяли участь завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці в Кіровоградській області Юрій Деменський, головний державний інспектор сектору гірничого нагляду Олександр Погорілий, головний інженер підприємства Сергій Урсулов та начальники структурних підрозділів.

Підприємство працює відповідно до погодженого плану розвитку гірничих робіт.

Посадовим особам підприємства надана інформація про стан виробничого травматизму на підконтрольних підприємствах, акцентовано увагу на персональну відповідальність посадових осіб та робітників на порушеннях вимог нормативних документів з охорони праці та створенню безпечних умов праці на кожному робочому місці.

Розглянуто питання експлуатації технологічних транспортних засобів відповідно до вимог «Правил охорони праці під час розробки родовищ корисних копалин відкритим способом» НПАОП 0.00-1.24-10.

За професійно організовану роботу з питань охорони праці та з нагоди Всесвітнього дня охорони праці, девіз якого – «Захищене і здорове покоління», головного інженера виробничого підрозділу «Знам’янський кар’єр» філії «Центр управління промисловістю» ПАТ «Укрзалізниця» Сергія Урсулова відзначено Подякою начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергія Подорожного.

 

Довідково: ВП«Знам’янський кар’єр» філії «Центр управління промисловістю» ПАТ «Укрзалізниця» проводить  розробку Суботцівського родовища гранітів, яке знаходяться на околиці с.Суботці Знам’янського району Кіровоградської  області. Проектна продуктивність кар’єру на 2018 рік –  видобути 180 тис.м3 граніту та виконати розкривних робіт обсязі 8 тис.м3.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)