У ДП «Сантрейд» у заходах під девізом «Захищене і здорове покоління» працівники підприємства взяли участь разом із своїми дітьми

Головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально – культурній сфері Управління Держпраці у Кіровоградській області Володимир Кочура взяв участь у заходах до Всесвітнього дня охорони праці, організованих колективом Долинської філії ДП «Сантрейд» під девізом «Захищене і здорове покоління».


 Учасники заходів під час тематичної презентації обговорили тему «Наше завдання – зберегти молоде покоління як безцінний потенціал для майбутнього становлення ефективної і сильної держави». Відбулася екскурсія по підприємству та тренінг з надання першої медичної допомоги потерпілим, учасники заходу відвідали виставку засобів індивідуального захисту, переглянули фільм «Ціна помилки».

 Володимир Кочура проінформував присутніх про нещасні випадки на підприємствах області, за 2017 рік та перший квартал 2018 року, зробив акцент на попередженні виробничого травматизму.

 У заходах з охорони праці взяли участь діти працівників підприємства, для яких був організований солодкий стіл. 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)