Студентів та працівників Донецького національного медичного університету ознайомили з правами молодих працівників

Начальник відділу нагляду в АПК та СКС Ірина Чирва – Репетир та головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно – правових актів Управління Держпраці в області Тетяна Цигульська до Всесвітнього Дня охорони праці провели лекцію для студентів Донецького національного медичного університету.

 Присутніх ознайомили із законодавством, що регулює працю молоді та правами під час першого працевлаштування. Оскільки незабаром розпочнуться літні канікули, і студенти та старшокласники можуть виявити бажання тимчасово працевлаштуватися, особливий акцент робився на необхідності легального працевлаштування.

Ірина Чирва – Репетир ознайомила аудиторію із статистикою виробничого травматизму у соціально – культурній сфері, який протягом року зріс. Начальник відділу зробила акцент на тому, що основною причиною нещасних випадків у галузі медицини області є падіння на робочому місці, а Тетяна Цигульська роз’яснила чим цивільно – правова угода відрізняється від трудового договору.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)