На Торговицькому гранітному кар’єрі розглянуто питання експлуатації технологічних транспортних засобів

Чергова нарада з питань промислової безпеки та охороні праці відбулася на Торговицькому гранітному кар’єрі, що розробляє філія «Новоархангельська ДЕД» ДП «Кіровоградський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України».

 В заході взяли участь завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці в Кіровоградській області Юрій Деменський, начальник філії Микола Залізко, керівники структурних підрозділів.

Посадовим особам підприємства надана інформація про стан виробничого травматизму у промисловості Кіровоградщини, ознайомлено з причинами нещасного випадку зі смертельним наслідком. Під час наради акцентовано увагу присутніх на персональній відповідальності посадових осіб та робітників за порушення вимог нормативних документів з охорони праці та створенні безпечних умов праці на кожному робочому місці.

 Розглянуто питання експлуатації технологічних транспортних засобів відповідно до вимог «Правил охорони праці під час розробки родовищ корисних копалин відкритим способом» НПАОП 0.00-1.24-10.

За професійно організовану роботу з питань охорони праці та з нагоди Всесвітнього дня охорони праці, девіз якого – «Захищене і здорове покоління», начальника філії «Новоархангельська ДЕД» ДП «Кіровоградський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України»» Миколу Залізка відзначено Подякою начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області.

 

 

         Довідка: філія «Новоархангельська ДЕД» ДП «Кіровоградський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України»» виконує роботи з будівництва, ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг, мостів, інших споруд та елементів облаштування доріг на території області. Підприємство також проводить розробку Торговицького родовища гранітів. Кар’єр підприємства знаходяться у Новоархангельському районі Кіровоградської області поблизу смт. Новоархагельська.

 

 

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)