Розглянуто питання про безпечне проведення гірничих робіт

Фахівці Управління Держпраці у Кіровоградській області провели семінар-нараду  з питань промислової безпеки та охороні праці на ТДВ «Кіровоградський механічний завод».

В заході взяли участь завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрій Деменський, головний державний інспектор сектору гірничого нагляду Олександр Погорілий, директор підприємства Роман Драбенко та маркшейдер Людмила Огородня.

 Надано інформацію про стан виробничого травматизму на промислових підприємствах Кіровоградської області, ознайомлено колектив із причинами нещасного випадку зі смертельним  наслідком.

Під час наради акцентовано увагу присутніх на персональну відповідальність посадових осіб та робітників за порушення вимог нормативних документів з охорони праці та створенні безпечних умов праці на кожному робочому місці.

 Розглянуто питання проведення гірничих робіт робіт відповідно до вимог Гірничого закону України та «Правил охорони праці під час розробки родовищ корисних копалин відкритим способом» НПАОП 0.00-1.24-10

Інформаційно.

Підприємство проводить розробку Первозванівського родовища трепелу та піщано-глинистих порід. Виробництво підприємства знаходяться у с. Первозванівці Кіровоградського району.

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)