Проведено превентивний захід на ТОВ «Бантишівський щебінь»

 Управлінням Держпраці у Кіровоградській області проведено превентивний захід з питань промислової безпеки та охороні праці на ТОВ «Бантишівський щебінь». Підприємство проводить  переробку та виготовлення щебеневої продукції з Бантишівського родовища монцонітів. Виробництво підприємства знаходяться у м. Новоукраїнка Кіровоградської області.

  В заході взяли участь завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці в Кіровоградській області Юрій Деменський, головний державний інспектор сектору гірничого нагляду Олександр Погорілий, інженер з охорони праці Сергій Таровик, начальники структурних підрозділів.

 Посадовим особам підприємства надана інформація про стан виробничого травматизму на промислових підприємствах Кіровоградської області, ознайомлено з причинами нещасного випадку зі смертельним  наслідком. Під час проведення наради акцентовано увагу присутніх на персональну відповідальність посадових осіб та робітників за порушення вимог нормативних документів з охорони праці та створенню безпечних умов праці на кожному робочому місці.

  Розглянуто питання проведення ремонтних робіт відповідно до вимог «Правил охорони праці під час дроблення і сортування, збагачення корисних копалин і огрудкування руд та концентратів» НПАОП 0.00-1.61-12.

 Присутні отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)