Проведено превентивний захід на ПП «Новоукраїнський гранітний кар’єр»

  Управлінням Держпраці у Кіровоградській області проведено превентивний захід з питань промислової безпеки та охороні праці на Бантишівському родовищі гранітів що розробляєПП «Новоукраїнський гранітний кар’єр».

   В заході взяли участь завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці в Кіровоградській області Юрій Деменський, головний державний інспектор сектору гірничого нагляду Олександр Погорілий, інженер з охорони праці Сергій Таровик, маркшейдер Тетяна Мальцева, начальники структурних підрозділів.

  Посадовим особам підприємства надана інформація про стан виробничого травматизму на промислових підприємствах Кіровоградської області, ознайомлено з причинами нещасного випадку зі смертельним  наслідком. Під час проведення наради акцентовано увагу присутніх на персональну відповідальність посадових осіб та робітників за порушення вимог нормативних документів з охорони праці та створенню безпечних умов праці на кожному робочому місці .

  

  Довідково: ПП «Новоукраїнський гранітний карєр»проводить  розробку Бантишівського родовища монцонітів. Кар’єр підприємства знаходяться у м. Новоукраїнка Кіровоградської області.

  Гірничі роботи ведуться за транспортною системою розробки з зовнішнім відвалоутворенням. Підприємство для видобутку оснащено єкскаватором ЕКГ-5 та автомобілями «БілАЗ».

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)