Про застосування вимог Технічного регламенту ліфтів

  У зв’язку з набранням чинності постанови Кабінету Міністрів України від 21.06.2017 № 438 «Про затвердження Технічного регламенту ліфтів і компонентів безпеки для ліфтів» ДП «ГНМЦ», 15-16 лютого 2018 року організовує семінар-навчання на тему: «Здійснення ринкового нагляду у сфері відповідальності Держпраці та застосування вимог Технічного регламенту ліфтів і компонентів безпеки для ліфтів».

  Дія Технічного регламенту ліфтів і компонентів безпеки для ліфтів поширюється на нові ліфти, що введені в обіг після набрання ним чинності, які постійно обслуговують будівлі та споруди та призначені для перевезення.

  Цільова аудиторія семінару-навчання: керівники та відповідні фахівці підприємств, установ та організацій.

  Під час семінару-навчання основну увагу буде зосереджено на питаннях застосування вимог Технічного регламенту ліфтів і компонентів безпеки для ліфтів.

  До проведення заходу запрошені представники  Держпраці та фахівці-практики. Всі учасники отримають  сертифікати семінару-навчання.

    Заявки щодо участі у семінарі-навчанні надсилати до 13 лютого 2018 року.

   Контактний телефон — (044) 453-97-37, 095-805-72-04.

   Подробиці: http://gnmc.kiev.ua/seminari-dp-gnmts/15-16-lyutogo-2018-roku-dp-gnmts-organizovuye-seminar-navchannya-na-temu-zdiysnennya-rinkovogo-naglyadu-u-sferi-vidpovidalnosti-derzhpratsi-ta-zastosuvannya-vimog-tehnichnogo-reglamentu-lif.html

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)