Фахівці Управління провели практичний семінар для керівників та працівників Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті по дотриманню вимог охорони праці та безпеки під час роботи на місцях

  На сьогодні інститут здійснює підготовку здобувачів вищої освіти на певних рівнях вищої освіти за спеціальностями: облік і оподаткування, фінанси, банківська справа та страхування, маркетинг.

 

   У ході семінару головні інспектори відділу нагляду в АПК та СКС Анна Лішенко та Ірина Бутенко наголосили на розробленні та впровадженні заходів щодо профілактики виробничого травматизму, посилення контролю за станом охорони праці в закладі, забезпеченні дотримання посадовими особами та працівниками вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці.

 

  Денис Гиба - головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці розповів про безпечне ведення електрогосподарства в закладах освіти та наголосив на виконанні у встановленому порядку організаційних та технічних заходів безпеки, якими, згідно з вимогами НПАОП 40.1-1.21-98 - «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів», досягається безпека робіт.

  Кіровоградський інститут спрямований на постійне вдосконалення підходів до навчання своїх студентів.   Із цією метою налагоджено співробітництво з провідними підприємствами  ПАТ «Ельворті», ПАТ «Гідросила», ПрАТ  «Гідросила АПМ»,  ПрАТ "Гідросила ЛЄДА"  та запроваджується дуальна форма навчання. Дуальна освіта – це ще один значний крок до реалізації поставленої мети.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)