Роз’яснено вимоги охорони праці на ТОВ «Єдині Системи»

  Головний державний інспектор Володимир Кочура провів превентивний захід наТОВ «Єдині Системи», м.Кропивницький. Підприємство займається заготівлею та переробкою риби та морепродуктів для подальшої реалізації. У заході прийняли участь директор та посадові особи відповідальні за охорону праці, господарську частину та виробничий напрямок.

 

  Під час превентивного заходу надано аналіз нещасних випадків які сталися в області у минулому році на суб’єктах господарювання харчової промисловості, організації охорони праці та створення безпечних умов праці на робочих місцях, акцентовано увагу на Правилах охорони праці для працівників м’ясопереробних цехів (НПАОП 15.1-1.06-99).

  Фахівець надав роз’яснення, що обслуговуючий персонал повинен: ретельно виконувати інструкції з охорони праці, звертати особливу увагу при роботі з розділювальними ножами, правильно виконувати фіксацію балонів з інертними газами; не залишати робоче місце при працюючій машині або механізмі; курити і вживати їжу тільки в спеціально відведених і обладнаних для цього місцях; стежити за чистотою робочого місця і проходів; дотримуватись санітарно-гігієнічних правил та вимог при переробці риби та морепродуктів. У разі нещасного випадку терміново звертатися в медпункт і повідомляти відповідним посадовим особам про причини, що викликали травму.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)