Фахівець Управління звернув увагу на стан охорони праці у Петрівській виправній колонії

У Петрівській виправній колонії № 49 відбулося лекційне заняття за участю головного державного інспектора відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергія Дерев’янка, начальника Петрівської ВК № 49 Сергія Заремби, інженера з охорони праці колонії Олега Тарана та працівників колонії.

 

У ході семінару інспектор наголосив на розробленні та впровадженні заходів щодо профілактики виробничого травматизму, посилення контролю за станом охорони праці в установі, забезпеченні дотримання посадовими особами та працівниками вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці.

      Також обговорили перелік осіб, яким необхідно проходити навчання з питань охорони праці (посадові особи та працівники установи), згідно з вимогами Закону України «Про охорону праці» та Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05.

Рекомендовано переглянути інструкції з охорони праці у виправній колонії з урахуванням змін, внесених до «Положення про розробку інструкцій з охорони праці» НПАОП 0.00-4.15-98.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)