Представники відділу нагляду в АПК та СКС зробили акцент на на дотриманні вимог охорони праці при роботі на швейному обладнанні

Під час семінару у ТОВ «Віатекс», (м. Олександрія) заступник начальника відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально – культурній сфері Управління Держпраці в області Іван Приймак ознайомив присутніх з основними пріоритетами діяльності Держпраці України на 2018 рік.

 Інспектор наголосив, що завданням Управління Держпраці є попередження порушень чинного законодавства про охорону праці шляхом надання консультацій та рекомендацій. Окрему увагу Іван Приймак звернув на заходи щодо посилення наглядової діяльності і профілактики виробничого травматизму на підконтрольних підприємствах, а також зауважив, що всім керівникам структурних підрозділів підприємства необхідно підвищити особисту відповідальність та постійно контролювати безпеку працюючих.  

Головні державні інспектори відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально – культурній сфері Генадій Сасов та Анна Лішенко звернули увагу присутніх на підвищення відомчого контролю за станом промислової безпеки та охорони праці на виробництві; своєчасність проведення всіх організаційних заходів по забезпеченню умов праці (навчання, інструктажі, медогляд) та належного контролю за дотриманням вимог безпеки відповідальними посадовими особами. Вказали на дотримання вимог охорони праці при роботі на швейному обладнанні. Звернули увагу на наявність дозволів на виконання робіт та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки. Наголошено на необхідності організації виробничого процесу в текстильній промисловості.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)