Керівництву школи рекомендовано впровадити заходи щодо профілактики травматизму

Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці у Кіровоградській області Анатолій Дзіговський спільно з начальником- страховим експертом з охорони праці відділення ВД ФСС України у Гайворонському районі Анатолієм Димарцем провели  нараду з колективом дитячо-юнацької спортивної школи Благовіщенської районної ради з питань безпеки праці під час тренувань і спортивних змагань, а також надали роз’яснення стосовно законодавства про соціальне страхування.

 Фахівці обговорили з колективом  заходи з охорони праці під час тренувань та спортивних змагань в приміщені спортивної школи. Також йшла мова про  запобігання загроз для працюючих  і громадян, які  відвідують масові спортивні  заходи .

Анатолій Дзіговський відзначив важливість дотримання Закону України «Про охорону праці», нормативних документів з охорони праці, своєчасного  та якісного проведення навчання , інструктажів, створення належних умов праці. Звернув увагу на умови безпечної експлуатації та обслуговування    водогрійних-опалювальних  котлів  у приміщенні спортивної школи.

Анатолій Димарець ознайомив присутніх із Законом України «Про загальнообов’язкове  державне соціальне страхування».

Надано відповідну методичну допомогу щодо опрацювання системи управління охороною праці ,  вказано на необхідність дотримання термінів проведення навчання,інструктажів, перегляду інструкцій з охорони праці та ведення відповідної документації.

 За результатами роботи рекомендовано керівництву школи впровадити заходи щодо профілактики виробничого травматизму. Забезпечити дотримання законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)