Проведені превентивні заходи з працівниками будівельної організації ТОВ «ТЕРМО-С

Фахівці відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку та відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці в області провели превентивні заходи з керівництвом та працівниками будівельної організації ТОВ «ТЕРМО-С.

 Під час зустрічі були підняті питання безпечної експлуатації вантажопідіймальних механізмів при виконанні будівельних робіт. Начальник відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку Лариса Салтан звернула увагу на важливість проведення навчання працівників підприємства на знання нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, виконання робіт на висоті. Без уваги не залишились питання стосовно забезпечення фахівців підприємства спецодягом та спецвзуттям, засобами індивідуального захисту.

Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Ігор Дьяченко надав роз’яснення стосовно безпечної експлуатації газозварювального обладнання, використання балонів з киснем та зрідженим газом.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)