В СФГ «Роксолана» Петрівського району фахівці Управління провели семінар з питань охорони праці

В ході зустрічі з працівниками СФГ «Роксолана» головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Сергій Дерев’янко надав роз’яснення щодо дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці. Зупинився на питаннях посилення контролю за станом охорони праці та трудовою дисципліною під час проведення ремонтних робіт сільськогосподарської техніки. Надав інформацію про порядок організації проведення інструктажів працівникам з питань охорони праці, та допуск їх до самостійної роботи у відповідності з Порядком проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці.

 Головний державний інспектор Володимир Євтушенко надав слухачам інформацію про стан електротравматизму у регіоні, загострив увагу на дотриманні «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів».

Обговорювались вимоги розділу 3 та 4 вищезазначених правил про організаційні та технічні заходи, якими досягається безпека робіт в електроустановках, правильне ведення оперативної документації і допуск працівників до робіт в електроустановках.

 

Довідка.

Господарство займається вирощуванням зернових і технічних сільськогосподарських культур.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)