Запрошуємо представників громадськості до надання пропозицій оцінки корупційних ризиків в діяльності Управління Держпраці у Кіровоградській області

Відповідно до вимог Закону України «Про запобігання корупції», керуючись Методологією оцінювання корупційних ризиків у діяльності органів влади, затвердженої рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 02 грудня 2016 року № 126, в Управлінні Держпраці у Кіровоградській області  утворено комісію з оцінки корупційних ризиків. 

 Метою діяльності комісії є проведення ідентифікації (виявлення) корупційних ризиків, оцінки корупційних ризиків в Управлінні Держпраці у Кіровоградській області.

З метою взаємодії з громадськістю щодо реалізації державної антикорупційної політики та залучення громадськості до участі у заходах щодо запобігання корупції і забезпечення прозорості роботи Управління Держпраці у Кіровоградській області  пропонуємо громадським організаціям, об'єднанням, іншим інститутам громадянського суспільства надавати пропозиції:

-   щодо ймовірності умов виникнення корупційних ризиків та надання їм оцінки;

 -   кандидатури представників громадськості та експертів для запрошення прийняття участі у роботі вищезазначеної комісії.

Пропозиції надсилати до 20 грудня 2017 року  на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  з темою листа «Комісія з оцінки корупційних ризиків в Управлінні Держпраці у Кіровоградській області».

 У разі виникнення додаткових питань звертайтесь за номером телефону: (052) 24 57 71.

Запрошуємо усіх бажаючих до обговорення.

Контактна особа: головний спеціаліст з питань протидії корупції Управління Держпраці у Кіровоградській області Мусієнко Ангеліна Миколаївна.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)